OBAVIJEST ZA RODITELJE I UČENIKE

Poštovani roditelji i dragi učenici,

sukladno Zaključku o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama na području Grada Zagreba Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, u razdoblju od 12. do 16. travnja 2021. godine nastava će se održavati:

  • za učenike od 1. – 4. razreda po modelu A, u školi,
  • za učenike od 5. – 8. razreda po modelu C, na daljinu.

Podsjećamo da u ponedjeljak počinjemo sa smjenom A ujutro (5. i 7. razredi ujutro).

 

Učenici razredne nastave ulazit će u školu na glavni ulaz prema slijedećem privremenom rasporedu do povratka svih učenika u školu (1.-8. razreda):

vrijeme GLAVNI ULAZ
Razredi
7,20 1. A, B, C
7,30 2. A, B, C, D, E
7,40 3. A, B, C, D
7,50 4. C, D
13,05 4. A, B

Obavijest o nastavi za tjedan od 19. do 23. travnja, možemo očekivati krajem idućeg tjedna.

NASTAVA NA DALJINU

Za učenike predmetne nastave nastava će biti organizirana prema rasporedu i odvijati će se u realnom vremenu putem Microsoft Teamsa. Svaki predmetni učitelj odlučuje o načinu organizacije nastavnog sata (chat, videokonferencija i sl.).

Učenici su obvezni sudjelovati u virtualnim učionicama u realnom vremenu i izvršavati zadatke. Pritom se očekuje odgovornost, disciplina i aktivnost učenika. Ako učenik ne sudjeluje u aktivnostima, učitelji su dužni zapisati izostanak učenika, a roditelj opravdati isti.

Važno je naglasiti da se učenici tijekom održavanja nastave na daljinu moraju pridržavati pravila lijepog ponašanja u virtualnoj učionici i zajedničkom radu, a u slučaju neprimjerenog ponašanja učenik može snositi posljedice.

Ukoliko pojedini učenik ima poteškoća tijekom provođenja nastave na daljinu, molim vas da kontaktirate razrednika vašeg razrednog odjela.