Upis u prvi razred

ODABIR TERMINA ZA RAGOVOR U ŠKOLI

Poštovani roditelji putem ove poveznice naručujete dijete na razgovor za
procjenu psihofizičkog stanja djeteta prije upisa u prvi razred kod
stručnih suradnika. Odabirete SAMO JEDAN TERMIN kod SAMO JEDNOG STRUČNOG
SURADNIKA  – socijalnog pedagoga ili kod pedagoga (odabrati u
aplikaciji).

Stručno povjerenstvo škole

Poštovani roditelji,

Osnovna škola Antuna Gustava Matoša uskoro počinje s aktivnostima vezanim za upise u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2021./22.

Školski obveznici su sva djeca koja će do 1. travnja 2021. godine (zaključno s 31. ožujka 2020.g.) navršiti šest godina.

Prije upisa u prvi razred obvezan je pregled djece radi utvrđivanja psihofizičkog stanja, a koje će provesti Stručno povjerenstvo naše škole, prema upisnom području OŠ Antuna Gustava Matoša.

Pregled se obavlja u školskoj ambulanti i u školi, nije važno kojim redoslijedom.

Roditelji se trebaju javiti u školsku ambulantu ukoliko još nisu s djetetom obavili pregled kod školske liječnice, dr. Maje Juroš. Termine za pregled kod liječnice možete dobiti na www.terminko.com.

Molimo sve roditelje da se radi pregleda u školi od 15. do 22. ožujka  2021. jave na adresu

upisi-prvi-razred@osagm.hr kako bismo vam mogli dostaviti poveznicu na kojoj je potrebno ispuniti podatke o djetetu prije dolaska u školu na razgovor.

U mailu molimo navesti ime i prezime djeteta i vaš broj mobitela.

Prilikom javljanja na gornju adresu molimo one roditelje koji imaju nalaze i mišljenja psihologa, logopeda ili nalaz timske obrade drugih institucija u kojima je dijete eventualno bilo obuhvaćeno nekim oblikom procjene ili tretmana da nam i te dokumente dostave. Dokumente molimo dostaviti  isključivo u pdf.formatu (nikako jpg., png ili drugo).

Molimo da tom prilikom navedete i druge informacije koje držite važnim za razgovor prije upisa djeteta u školu.

Uskoro ćemo na stranici objaviti i poveznicu na kojoj možete naručiti dijete za pregled u školi.

Molimo da dijete dovedete u točno određeno vrijeme kako ne biste izgubili termin za pregled. Prema uputama HZJZ-a roditelji neće moći ulaziti u školsku zgradu, već će ispitivač doći po dijete i nakon obavljenog razgovora će ga vratiti roditelju. Molimo vas da na to unaprijed pripremite svoje dijete.

Ujedno molimo da redovito pratite ovu stranicu na kojoj ćemo i dalje objavljivati sve važne informacije vezane za upis djeteta.