Info AGM-3

OBAVIJEST ZA RODITELJE I UČENIKE

Poštovani roditelji i dragi učenici,

obavještavamo vas da će se, slijedom Zaključka Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, dana 4. i 5. studenog 2021. godine nastava za sve učenike redovnih i umjetničkih osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba organizirati po modelu C, odnosno na daljinu.

Nastava će biti organizirana prema rasporedu i odvijat će se u realnom vremenu. Učiteljice će obavijestiti učenike od 1. do 4. razreda o načinu provođenja nastave na daljinu, a za učenike od 5. do 8. razreda nastava će biti organizirana putem Microsoft Teamsa. Svaki učitelj odlučuje o načinu organizacije nastavnog sata (chat, videokonferencija i sl.).

Učenici su obvezni sudjelovati u virtualnim učionicama u realnom vremenu i izvršavati zadatke. Pritom se očekuje odgovornost, disciplina i aktivnost učenika. Ako učenik ne sudjeluje u aktivnostima, učitelji su dužni zapisati izostanak učenika, a roditelj opravdati isti.

Važno je naglasiti da se učenici tijekom održavanja nastave na daljinu moraju pridržavati pravila lijepog ponašanja u virtualnoj učionici i zajedničkom radu, a u slučaju neprimjerenog ponašanja učenik može snositi posljedice.

Ukoliko pojedini učenik ima poteškoća tijekom provođenja nastave na daljinu, molimo vas da kontaktirate razrednika vašeg razrednog odjela.